TUNTURILOMIEN VARAUSEHDOT 1.1.2013

Asiakkaan tehtyä varauksen tarkistamme sen ja  lähetämme maksutiedot  asiakkaan sähköpostiin. Varaus vahvistetaan maksamalla varaus ja/tai loppulasku ohjeiden mukaisesti.
Maksuohjeet:
Jos varaukseen on yli 35 päivää aikaa maksetaan varausmaksu yhden päivän sisällä varauksesta ja loppulasku 30 päivää ennen varausjakson alkua. Jos varaukseen on aikaa 35-30 päivää maksetaan varauksen kokonaishinta 30 päivää ennen varausjaksoa. Jos varaukseen on aikaa alle 30 päivää maksetaan varauksen kokonaishinta heti.
Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Tunturilomille ennen majoituksen alkua.

Avaimet mökkiin on avainlokerossa ja lokeron koodin saat maksettuasi loppulaskun. Mökin yhteystiedot ja ajo-ohjeet kohteeseen löydät mökin kohdalta ladattavasta asiakasohjeesta. Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu  vuodepaikkamääränä tai on sovittu varausta tehtäessä.

YLEISTÄ

Minimivarausajat ovat : 7 vrk joulun aika ja sesonki 1. Muina aikoina 1 vrk. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Tunturilomilla on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu. Kylpytynnyrin käyttö on ehdottomasti kielletty Tunturilomien alueella. Luvattomasta käytöstä peritään käyttö- ja siivouskulut toteutuneiden kustannusten mukaan. Asuntoautossa, asuntovaunussa tai teltassa ei saa yöpyä Tunturilomien alueella ilman omistajan lupaa. Avotulen teko on sallittu vain niille määrätyissä paikoissa, eikä tulta saa jättää koskaan valvomatta. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Kun siivous on tilattu, tulee huomioida sen sisältävän normaalin siivouksen. Siivous ei sisällä esimerkiksi juhlinnan jälkeistä perusteellista siivousta. Muun muassa seuraavat asiat tulee myös siivouksen tilanneilla hoitaa ennen lähtöä: roskat ovat roskiksessa, mahdolliset liinavaatteet ovat niille varatuissa pusseissa, astianpesukone on laitettu päälle. Kaikki majoituskohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Tunturilomille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen varausmaksun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään vähintään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua, palautetaan varausmaksu. Tällöin peritään kuitenkin toimistokuluja 20 euroa. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä.

TUNTURILOMIEN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Tunturilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaan takaisin. Tunturilomilla on oikeus perua varaus mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu epäpäivään mennessä.

Tunturilomat on markkinointinimi jota käytetään tunturipöllö huoneistojen markkinoinnissa. Huoneistojen haltija ilmenee asiakkaalle lähetettävästä maksuohjeesta ja -tiedoista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tunturilomat